• 2006

  timeline-image-01
  Inceputul este cel mai greu
  Numita la inceput "Service Calculatoare", compania a luat nastere din colaborarea a 3 colegi de facultate, pasionati de calculatoare si increzatori ca trendul in business se indrepta spre externalizarea IT-ului, din nevoia clientilor de optimizare a costurilor si securitate a datelor.
 • 2011

  timeline-image-01
  Focus pe inovatie si primul rebranding
  In primii 5 ani de activitate am strans deja un numar semnificativ de clienti fideli (din care o mare parte sunt alaturi de noi si astazi) si am decis, studiindu-le nevoile, sa ne specializam pe inovatie prin oferirea celor mai nou aparute produse si servicii din IT, cu accent pe securizarea datelor si colaborativitate. Noul focus a impus si nevoia unui update de brand, astfel ca in 2011 am refacut complet site-ul si identitatea companiei.
 • 2016

  timeline-image-01
  Cresterea vitezei si adaptarea businessului
  Inovatia implica adaptare, de aceea pentru a ne adapta unor nevoi din ce in ce mai dinamice ale clientilor nostri si unui context tehnic in permanenta evolutie, a fost necesara o regandire a modelului nostru de business. Ne-am definit mai clar clientii vizati si am implementat o serie de proceduri si solutii tehnice care sa ne permita sa raspundem cat mai prompt solicitarilor lor. A fost o schimbare fundamentala pentru companie, care a venit la pachet cu cu o identitate complet noua, construita insa pe aceleasi valori care ne-au definit de-a lungul anilor.
 • 2018

  timeline-image-01
  Definitivarea echipei si imaginii
  Din 2018 echipa a ramas neschimbata. Automatizarea serviciilor prin solutii de ticketing si aplicatii de management al resurselor ne-au permis cresterea organica a portofoliului de clienti fara sa fie nevoie de cresterea echipei. In acest fel ne-am putut concentra pe eficienta si training.

Obtine rapid mai multe informatii de la Alexandru Soare

Iti stam la dispozitie in intervalul normal de lucru pe WhatsApp, la telefon (in masura timpului disponibil) sau pe mail.
Contacteaza-ne acum!

+40 724 08 16 33